Wearic —

Disseny i desenvolupament de la nova marca i ecommerce per a startup de Smart Textiles.

Wearic és una startup austríaca tecnològica enfocada en el món maker. Creen i venen una sèrie de peces i kits per a facilitar que els seus usuaris puguin realitzar tot tipus de projectes "Smart Textile".

Vam rebre l'encàrrec de disseny de la nova identitat corporativa, juntament amb el disseny i desenvolupament de la seva nova plataforma digital, de tipus ecommerce, on vendre els productes i també incloure un espai com a repositori de materials de tipus formatiu/pedagògic sobre el seu camp d'acció.

En el disseny de la marca visual vam optar per una solució minimalista, de caire tecnològic, amb un to no excessivament formal, donat els requeriments de dinamisme i modernitat expressats. Les paletes cromàtica i tipogràfica composades per a les aplicacions de la marca van contribuir a aquest objectiu. Es va dissenyar una versió del logotip per funcionar com a "icona" per cobrir diferents necessitats tècniques i de reproducció.

Quant a l'apartat de disseny UX/UI vàrem realitzar un anàlisi exhaustiu d'entorn, competència i relacionats, per a obtenir una plataforma web moderna i atractiva, atès el tipus de contingut a mostrar i el perfil de públic objectiu. A nivell interacció l'objectiu era mantenir el procés  "descobriment - tria - compra" el més senzill i directe possible, per a facilitar la participació dels usuaris.

A més, vam conceptualitzar i desenvolupar els claims de campanya amb la seva aplicació a diferents productes que la marca ha emprat a tot tipus de solucions, online i offline.

Client
Wearic

Sector
Tecnologia

Localització
Dornbirn (AUS)

Serveis
Disseny d'Identitat
Direcció d'Art
Experiència d'usuari (UX)
Disseny d'interfície (UI)
Desenvolupament a mida
CMS (WordPress)
Ecommerce (WooCommerce

Temporada
2018

01
02
WEARIC_Wordmark
WEARIC_Iso
WEARIC-DESKTOP_Blank_Half
wip005-wearic-dribbble-1
wearic_mockups01

Vols un projecte semblant? 
Podem ajudar-te!

Vols un projecte semblant? 
Podem ajudar-te!

Superlatiu © 2021, des de Girona amb ❤️
Privacitat. Legal. Cookieshola@superlatiu.com.

Superlatiu © 2021
Privacitat. Legal. Cookies.
hola@superlatiu.com