Wannme

Orbea Enduro Team

Una nova estructura per millorar resultats

Potenciant l'experiència de marca

Analitzar i proposar una nova estructura per a millorar l'experiència d'usuari i optimitzar el Time to Market d'una startup fintech

Planifiquem, dissenyem i desenvolupem un nou web, modern, àgil i alineat a la marca, per a presentar una agència de comunicació.

WANNME és una startup fintech amb ubicació a Madrid que, en plena fase de creixement i expansió, va veure clar que necessitava una reorganització a nivell estructural del seu web, conformació de continguts i sistematització, per a millorar l'experiència d'usuari, fer-la més coherent, sòlida i flexible, a més d'optimizar el Time To Market (TTM) de les actualitzacions, noves funcions, etc.

WOW és una agència de comunicació andorrana que necessitava una nova plataforma web com evolució de l'anterior existent on mostrar els seus serveis, informació corporativa i projectes seleccionats de forma moderna i dinàmica, alineada visualment a la marca i fugint de plantilles sense personalitat.

En col.laboració amb Logosapiens vàrem plantejar un projecte en tres fases, anàlisi de competència, sector i relacionats, conformació de sitemap en base als inputs i necessitats de client i, posteriorment, desenvolupament d'aquest sitemap en UX wireframes sistematitzats, treballant components que funcionalment poguessin èsser reciclats per a mostrar diferents continguts amb la mateixa base programàtica, agilitzant el procés de publicació de nous espais i funcions en la plataforma web.

Un cop finalitzada la nostra intervenció en el projecte, els companys de Logosapiens continuaren amb el procés d'aplicació de continguts i disseny visual a la base estructural aprovada, per a passar posteriorment a la seva programació i publicació.

Després d'un complet procès d'anàlisi d'entorn, referents, competència i relacionats, en conversa constant, vàrem establir una sèrie d'espais i items clau, per a facilitar la realització de UX wireframes, sistematitzant i estandaritzant-los.

A l'abordar el disseny UI de la nova plataforma vam estudiar i analitzar els principis visuals de la marca ja establerts, per a declinar-los a cada punt necessari, de forma transversal, mantenint la coherència de marca entre els diferents suports i canals de comunicació, de forma coordinada.

El desenvolupament web es va realitzar sobre WordPress com a gestor de continguts (triat pel posicionament open-source, flexibilitat i  facilitat d'ús i administració posteriors, en els que vàrem formar a l'equip de WOW) amb diferents punts i espais programats a mida per a la consecució dels objectius marcats.

El resultat és un web ràpid, modern i atractiu, de caire molt visual, adequat pel contingut multimèdia a presentar, amb navegació i interaccions el més senzilles i directes possibles, observant les necessitats del públic objectiu i els requeriments del Client i que esperem sigui molt útil en les diferents accions previstes en el seu pla de comunicació.

WANNME-UX

Vols un projecte semblant?
Podem ajudar-te!

Vols un projecte semblant? Podem ajudar-te!

Superlatiu, Disseny i Creativitat Digital a Girona
© 2022 — Privacitat. Legal. Cookies. hola@superlatiu.com

Superlatiu © 2021
Privacitat. Legal. Cookies.
hola@superlatiu.com