Subversive Media

Orbea Enduro Team

Promocionant un segell discogràfic

Potenciant l'experiència de marca

Promocionant un segell discogràfic i el seu catàleg musical i artistes amb una campanya i landing page

Planifiquem, dissenyem i desenvolupem un nou web, modern, àgil i alineat a la marca, per a presentar una agència de comunicació.

Subversive Media és un segell discogràfic especialitzat en música electrònica de ball, de Barcelona. Al finalitzar la seva trajectòria de cinc anys, amb 17 EPs publicats de més de 60 artistes nacionals i internacionals, necessitaven recopilar en una landing page  continguts de tipus informatiu sobre el segell, la seva fundació, recorregut, intencions i el seu comiat, juntament amb l'accés directe al catàleg per a descarregar cada EP, llistat d'artistes amb enllaços als seus perfils i presència a Xarxes Socials.

WOW és una agència de comunicació andorrana que necessitava una nova plataforma web com evolució de l'anterior existent on mostrar els seus serveis, informació corporativa i projectes seleccionats de forma moderna i dinàmica, alineada visualment a la marca i fugint de plantilles sense personalitat.

Vàrem dissenyar i desenvolupar la imatge de campanya i el claim per aquesta landing page, amb la direcció d'Art i el disseny gràfic, aplicat tant al web com a les diferents vies de comunicació (mailing, Xarxes Socials, publicacions per a fòrums digitals, etc). En el plà web, vàrem adaptar la gràfica i concepte, aplicant-la en el disseny UX/UI i desenvolupant-la, sobre WordPress, en un web d'estructura i disseny senzills, alineat estètica i formalment als valors que ens van transmetre.

Com a resultat, vàrem obtenir un web ràpid, modern i atractiu, amb navegació i interaccions el més senzilles i directes possibles, observant les necessitats del públic objectiu i els requeriments del Client. A més s'hi van realitzar integracions de Xarxes Socials i un reproductor d'audio per a que els usuaris poguessin escoltar un DJ set realitzat de forma expressa amb part de les obres publicades, com a comiat del segell i la seva activitat. Be Subversive, don't believe!

Després d'un complet procès d'anàlisi d'entorn, referents, competència i relacionats, en conversa constant, vàrem establir una sèrie d'espais i items clau, per a facilitar la realització de UX wireframes, sistematitzant i estandaritzant-los.

A l'abordar el disseny UI de la nova plataforma vam estudiar i analitzar els principis visuals de la marca ja establerts, per a declinar-los a cada punt necessari, de forma transversal, mantenint la coherència de marca entre els diferents suports i canals de comunicació, de forma coordinada.

El desenvolupament web es va realitzar sobre WordPress com a gestor de continguts (triat pel posicionament open-source, flexibilitat i  facilitat d'ús i administració posteriors, en els que vàrem formar a l'equip de WOW) amb diferents punts i espais programats a mida per a la consecució dels objectius marcats.

El resultat és un web ràpid, modern i atractiu, de caire molt visual, adequat pel contingut multimèdia a presentar, amb navegació i interaccions el més senzilles i directes possibles, observant les necessitats del públic objectiu i els requeriments del Client i que esperem sigui molt útil en les diferents accions previstes en el seu pla de comunicació.

Hem fet
Consultoria
Branding i disseny gràfic
UX Research
Experiència d'usuari (UX)
Disseny d'interfície (UI)
Desenvolupament web a mida
WordPress
Optimització SEO, RWD & WPO
Formació

Hem entregat
Website WordPress
Sessió formativa WordPress

SM-desktop

Vols un projecte semblant?
Podem ajudar-te!

Vols un projecte semblant? Podem ajudar-te!

Superlatiu, Disseny i Creativitat Digital a Girona
© 2022 — Privacitat. Legal. Cookies. hola@superlatiu.com

Superlatiu © 2021
Privacitat. Legal. Cookies.
hola@superlatiu.com