Selec Envàs —

Modernitzar i professionalitzar la marca i  comunicació d'una empresa líder en el sector plàstic.

Selec Envàs és una empresa líder a nivell nacional del sector industrial especialitzada en la fabricació d'envasos plàstics mitjançant l'extrusió bufat de la màxima qualitat. 

Es tracta d'una empresa familiar en la seva tercera generació i la nova direcció requeria un canvi a diferents nivells, en el que vàrem contribuir amb el disseny de la nova identitat corporativa (a declinar en tot tipus de peces online i offline) juntament amb el disseny i desenvolupament del seu nou web, on presentar productes, serveis, materials i valors clau en el seu posicionament estratègic, com la innovació, la qualitat i la sostenibilitat. 

En el disseny de la marca visual vam optar per una solució moderna, flexible i adaptable, de to professional, donats els requeriments expressats quant a públic objectiu i nivell estratègic, per diferenciar-la de la competència i posicionar-la com el referent que és en el sector. Les paletes cromàtica i tipogràfica, la Direcció d'Art per a les diverses sessions fotogràfiques i de producció audiovisual i les diferents aplicacions de la marca van contribuir a aquest objectiu. Es va dissenyar una versió del logotip per funcionar com a "icona" per cobrir diferents necessitats tècniques i de reproducció.

Quant a l'apartat de disseny UX/UI vàrem realitzar un anàlisi exhaustiu d'entorn, competència i relacionats, per a obtenir una plataforma web moderna i atractiva, atès el tipus de contingut a mostrar i el perfil de públic objectiu. A nivell interacció l'objectiu era mantenir la navegació i distribució de continguts el més senzilla i directa possible, per a facilitar-ne la consulta. 

A nivell tècnic, es tracta d'un site WordPress, dissenyat i desenvolupat a mida, per a facilitar el manteniment per part del Client, un dels requeriments clau rebuts. Optimitzat quant a rendiment, SEO i plenament adaptat a dispositius mòbils (RWD), el nou web està plantejat de forma flexible per encabir nous espais i funcions en un futur.

Client
Selec Envàs

Sector
Indústria

Localització
Llagostera (ESP)

Serveis
Disseny d'Identitat
Direcció d'Art
Experiència d'usuari (UX)
Disseny d'interfície (UI)
Desenvolupament a mida
CMS (WordPress)

Temporada
2017

SELEC-ENVAS_01
SELEC-ENVAS_02
SE16_papereria
SE16_folder
SE16_normativa
SE16_samarreta
SE16_IPAD2
SE16_rollups

Vols un projecte semblant? 
Podem ajudar-te!

Vols un projecte semblant? 
Podem ajudar-te!

Superlatiu © 2021, des de Girona amb ❤️
Privacitat. Legal. Cookieshola@superlatiu.com.

Superlatiu © 2021
Privacitat. Legal. Cookies.
hola@superlatiu.com