Seaqual

Orbea Enduro Team

Comunicant una iniciativa ecològica col.laborativa

Potenciant l'experiència de marca

Un nou web públic per potenciar l'impacte de la iniciativa SEAQUAL i una eina interna per a gestionar la seva activitat diària.

Planifiquem, dissenyem i desenvolupem un nou web, modern, àgil i alineat a la marca, per a presentar una agència de comunicació.

SEAQUAL és una iniciativa que vol contribuir a la neteja de la contaminació plàstica dels oceans, impulsant a la societat cap a la sostenibilitat. Es tracta d'una joint venture entre Ecoalf, Antex i Textil Santanderina i té la característica de funcionar amb un model de colaboració únic: implica des de ONG, pescadors o comunitats locals fins a investigadors o empreses privades. 

WOW és una agència de comunicació andorrana que necessitava una nova plataforma web com evolució de l'anterior existent on mostrar els seus serveis, informació corporativa i projectes seleccionats de forma moderna i dinàmica, alineada visualment a la marca i fugint de plantilles sense personalitat.

SEAQUALFEAT

Rebent l'encàrrec de treballar el nou web públic del Client, vàrem contribuir en la conceptualització i el disseny, col.laborant amb l'estudi de confiança d'una de les empreses de la joint venture, per a posteriorment ocupar-nos del desenvolupament web, maquetació, adaptacions i integracions amb diferents eines i serveis de les que el Client ja disposava.

A nivell tècnic, el web públic és un site WordPress, dissenyat i desenvolupat a mida, amb una sèrie de camps específics i tipus de contingut custom per a organitzar adequadament la informació i facilitar el manteniment per part del Client, dos dels requeriments clau rebuts. Optimitzat quant a rendiment, SEO i plenament adaptat a dispositius mòbils (RWD), el nou web està plantejat de forma flexible per encabir nous espais futurs.

Després d'un complet procès d'anàlisi d'entorn, referents, competència i relacionats, en conversa constant, vàrem establir una sèrie d'espais i items clau, per a facilitar la realització de UX wireframes, sistematitzant i estandaritzant-los.

A l'abordar el disseny UI de la nova plataforma vam estudiar i analitzar els principis visuals de la marca ja establerts, per a declinar-los a cada punt necessari, de forma transversal, mantenint la coherència de marca entre els diferents suports i canals de comunicació, de forma coordinada.

El desenvolupament web es va realitzar sobre WordPress com a gestor de continguts (triat pel posicionament open-source, flexibilitat i  facilitat d'ús i administració posteriors, en els que vàrem formar a l'equip de WOW) amb diferents punts i espais programats a mida per a la consecució dels objectius marcats.

El resultat és un web ràpid, modern i atractiu, de caire molt visual, adequat pel contingut multimèdia a presentar, amb navegació i interaccions el més senzilles i directes possibles, observant les necessitats del públic objectiu i els requeriments del Client i que esperem sigui molt útil en les diferents accions previstes en el seu pla de comunicació.

Hem fet
Consultoria
Experiència d'usuari (UX)
Disseny d'interfície (UI)
Desenvolupament web a mida
WordPress
Optimització SEO, RWD & WPO

Formació

Hem entregat
Website WordPress
Sessió formativa WordPress

SEAQUAL_MOBILE_01
SEAQUAL_MOBILE_02
SEAQUAL_DESKTOP01_01
SEAQUAL_DESKTOP01_02

Vols un projecte semblant?
Podem ajudar-te!

Vols un projecte semblant? Podem ajudar-te!

Superlatiu, Disseny i Creativitat Digital a Girona
© 2022 — Privacitat. Legal. Cookies. hola@superlatiu.com

Superlatiu © 2021
Privacitat. Legal. Cookies.
hola@superlatiu.com