Seaqual

Seaqual

Comunicant una iniciativa ecològica col.laborativa

Comunicant una iniciativa ecològica col.laborativa

Un nou web públic per potenciar l'impacte de la iniciativa SEAQUAL i una eina interna per a gestionar la seva activitat diària.

Un nou web públic per potenciar l'impacte de la iniciativa SEAQUAL i una eina interna per a gestionar la seva activitat diària.

SEAQUAL és una iniciativa que vol contribuir a la neteja de la contaminació plàstica dels oceans, impulsant a la societat cap a la sostenibilitat. Es tracta d'una joint venture entre Ecoalf, Antex i Textil Santanderina i té la característica de funcionar amb un model de colaboració únic: implica des de ONG, pescadors o comunitats locals fins a investigadors o empreses privades. 

SEAQUAL és una iniciativa que vol contribuir a la neteja de la contaminació plàstica dels oceans, impulsant a la societat cap a la sostenibilitat. Es tracta d'una joint venture entre Ecoalf, Antex i Textil Santanderina i té la característica de funcionar amb un model de colaboració únic: implica des de ONG, pescadors o comunitats locals fins a investigadors o empreses privades.

SEAQUALFEAT

Rebent l'encàrrec de treballar el nou web públic del Client, vàrem contribuir en la conceptualització i el disseny, col.laborant amb l'estudi de confiança d'una de les empreses de la joint venture, per a posteriorment ocupar-nos del desenvolupament web, maquetació, adaptacions i integracions amb diferents eines i serveis de les que el Client ja disposava.

A nivell tècnic, el web públic és un site WordPress, dissenyat i desenvolupat a mida, amb una sèrie de camps específics i tipus de contingut custom per a organitzar adequadament la informació i facilitar el manteniment per part del Client, dos dels requeriments clau rebuts. Optimitzat quant a rendiment, SEO i plenament adaptat a dispositius mòbils (RWD), el nou web està plantejat de forma flexible per encabir nous espais futurs.

Rebent l'encàrrec de treballar el nou web públic del Client, vàrem contribuir en la conceptualització i el disseny, col.laborant amb l'estudi de confiança d'una de les empreses de la joint venture, per a posteriorment ocupar-nos del desenvolupament web, maquetació, adaptacions i integracions amb diferents eines i serveis de les que el Client ja disposava.

A nivell tècnic, el web públic és un site WordPress, dissenyat i desenvolupat a mida, amb una sèrie de camps específics i tipus de contingut custom per a organitzar adequadament la informació i facilitar el manteniment per part del Client, dos dels requeriments clau rebuts. Optimitzat quant a rendiment, SEO i plenament adaptat a dispositius mòbils (RWD), el nou web està plantejat de forma flexible per encabir nous espais futurs.

Hem fet
Consultoria
Experiència d'usuari (UX)
Disseny d'interfície (UI)
Desenvolupament web a mida
WordPress
Optimització SEO, RWD & WPO

Formació

Hem entregat
Website WordPress
Sessió formativa WordPress

SEAQUAL_MOBILE_01
SEAQUAL_MOBILE_02
SEAQUAL_DESKTOP01_01
SEAQUAL_DESKTOP01_02

Vols un projecte semblant?
Podem ajudar-te!

Vols un projecte semblant? Podem ajudar-te!

Superlatiu, Disseny i Creativitat Digital a Girona
© 2022 — Privacitat. Legal. Cookies. hola@superlatiu.com

Superlatiu © 2022
Privacitat. Legal. Cookies.
hola@superlatiu.com