SEAQUAL —

Un nou web que reculli tota la informació de la iniciativa SEAQUAL 
de forma ràpida, visual i atractiva.

SEAQUAL és una iniciativa que vol contribuir a la neteja de la contaminació plàstica dels oceans, impulsant a la societat cap a la sostenibilitat. Es tracta d'una joint venture entre Ecoalf, Antex i Textil Santanderina i té la característica de funcionar amb un model de colaboració únic: implica des de ONG, pescadors o comunitats locals fins a científics, investigadors o empreses privades. 

Rebent l'encàrrec de treballar el nou web del Client, vàrem contribuir en la conceptualització i el disseny, col.laborant amb l'estudi de confiança d'una de les empreses de la joint venture, per a posteriorment ocupar-nos del desenvolupament web i les seves integracions amb diferents eines i serveis de les que el Client ja disposava.

A nivell tècnic, es tracta d'un site WordPress, dissenyat i desenvolupat a mida, amb una sèrie de camps específics i tipus de contingut custom per a organitzar adequadament la informació i facilitar el manteniment per part del Client, dos dels requeriments clau rebuts. Optimitzat quant a rendiment, SEO i plenament adaptat a dispositius mòbils (RWD), el nou web està plantejat de forma flexible per encabir nous espais i funcions en un futur.

Client
SEAQUAL INITIATIVE

Sector
NGO

Localització
Anglès, Girona (ESP)

Serveis
Experiència d'usuari (UX)
Disseny d'interfície (UI)
Desenvolupament a mida
CMS (WordPress)

Temporada
2018-21

SEAQUAL_MOBILE_01
SEAQUAL_MOBILE_02
SEAQUAL_DESKTOP01_01
SEAQUAL_DESKTOP01_02

Vols un projecte semblant? 
Podem ajudar-te!

Vols un projecte semblant? 
Podem ajudar-te!

Superlatiu, Disseny i Creativitat Digital a Girona © 2021
Privacitat. Legal. Cookieshola@superlatiu.com.

Superlatiu © 2021
Privacitat. Legal. Cookies.
hola@superlatiu.com