Projecte HEBE

Orbea Enduro Team

Facilitant l'accés a recursos educatius

Potenciant l'experiència de marca

Facilitar l'accès a recursos pedagògics i d'investigació d'un projecte educatiu, tant al públic general com a l'especialitzat

Planifiquem, dissenyem i desenvolupem un nou web, modern, àgil i alineat a la marca, per a presentar una agència de comunicació.

La Universitat de Girona (UdG) es va posar en contacte amb nosaltres per a dissenyar i desenvolupar una nova plataforma per al projecte HEBE, una plataforma que vol facilitar l'accés tant al públic general com a l'especialitzat (docents, investigadors, tècnics, etc.) als recursos dels que disposa sobre el tema de l'empoderament juvenil.

WOW és una agència de comunicació andorrana que necessitava una nova plataforma web com evolució de l'anterior existent on mostrar els seus serveis, informació corporativa i projectes seleccionats de forma moderna i dinàmica, alineada visualment a la marca i fugint de plantilles sense personalitat.

HEBE001

Com a requeriment el disseny de la UI aquesta nova plataforma havia de funcionar visualment en el marc de les ja existents, prèvies, adaptant imatge, colors, tipografies, estils i look&feel general per a conformar un entorn global coherent, cara a l'usuari.

Quant a l'apartat de disseny UX vàrem definir espais clau a treballar, analitzar l'estructura de la plataforma existent i proposar-ne millores/modificacions per a posteriorment desenvolupar-ne wireframes i aplicar i declinar els principis visuals mencionats prèviament, juntament amb els continguts proporcionats pel Client.

El desenvolupament web es va realitzar sobre WordPress com a gestor de continguts, per posicionament open-source i per facilitat d'ús i administració posteriors, en els que vàrem formar a l'equip HEBE, amb camps i espais a mida per a la consecució dels objectius marcats en les fases prèvies.

L'objectiu final de la plataforma es va acomplir, amb una gran acollida: vàrem obtenir un web ràpid, modern i atractiu, amb navegació i interaccions el més senzilles i directes possibles, observant les necessitats del públic objectiu.

Després d'un complet procès d'anàlisi d'entorn, referents, competència i relacionats, en conversa constant, vàrem establir una sèrie d'espais i items clau, per a facilitar la realització de UX wireframes, sistematitzant i estandaritzant-los.

A l'abordar el disseny UI de la nova plataforma vam estudiar i analitzar els principis visuals de la marca ja establerts, per a declinar-los a cada punt necessari, de forma transversal, mantenint la coherència de marca entre els diferents suports i canals de comunicació, de forma coordinada.

El desenvolupament web es va realitzar sobre WordPress com a gestor de continguts (triat pel posicionament open-source, flexibilitat i  facilitat d'ús i administració posteriors, en els que vàrem formar a l'equip de WOW) amb diferents punts i espais programats a mida per a la consecució dels objectius marcats.

El resultat és un web ràpid, modern i atractiu, de caire molt visual, adequat pel contingut multimèdia a presentar, amb navegació i interaccions el més senzilles i directes possibles, observant les necessitats del públic objectiu i els requeriments del Client i que esperem sigui molt útil en les diferents accions previstes en el seu pla de comunicació.

Hem fet
Consultoria
Branding i disseny gràfic
Experiència d'usuari (UX)
Disseny d'interfície (UI)
Desenvolupament web a mida
WordPress
Optimització SEO, RWD & WPO
Formació

Hem entregat
Website WordPress
Sessió formativa WordPress

HEBE_MOBILE_01
HEBE_MOBILE_02
HEBE_DESKTOP

Vols un projecte semblant?
Podem ajudar-te!

Vols un projecte semblant? Podem ajudar-te!

Superlatiu, Disseny i Creativitat Digital a Girona
© 2022 — Privacitat. Legal. Cookies. hola@superlatiu.com

Superlatiu © 2021
Privacitat. Legal. Cookies.
hola@superlatiu.com