Universitat de Girona. Projecte HEBE  —

Facilitar l'accès a recursos pedagògics i d'investigació tant al públic general com a l'especialitzat

La Universitat de Girona (UdG) es va posar en contacte amb nosaltres per a dissenyar i desenvolupar una nova plataforma per al projecte HEBE, una plataforma que vol facilitar l'accés tant al públic general com a l'especialitzat (docents, investigadors, tècnics, etc.) als recursos dels que disposa sobre el tema de l'empoderament juvenil.

Com a requeriment el disseny de la UI aquesta nova plataforma havia de funcionar visualment en el marc de les ja existents, prèvies, adaptant imatge, colors, tipografies, estils i look&feel general per a conformar un entorn global coherent, cara a l'usuari. 

Quant a l'apartat de disseny UX vàrem definir espais clau a treballar, analitzar l'estructura de la plataforma existent i proposar-ne millores/modificacions per a posteriorment desenvolupar-ne wireframes i aplicar i declinar els principis visuals mencionats prèviament, juntament amb els continguts proporcionats pel Client.

El desenvolupament web es va realitzar sobre WordPress com a gestor de continguts, per posicionament open-source i per facilitat d'ús i administració posteriors, en els que vàrem formar a l'equip HEBE, amb camps i espais a mida per a la consecució dels objectius marcats en les fases prèvies.

L'objectiu final de la plataforma es va acomplir, amb una gran acollida: vàrem obtenir un web ràpid, modern i atractiu, amb navegació i interaccions el més senzilles i directes possibles, observant les necessitats del públic objectiu.

Client
Universitat de Girona

Sector
Educació

Localització
Girona (ESP)

Serveis
Experiència d'usuari (UX)
Disseny d'interfície (UI)
Desenvolupament Web
WordPress

Temporada
2021

HEBE_MOBILE_01
HEBE_MOBILE_02
HEBE_DESKTOP

Vols un projecte semblant? 
Podem ajudar-te!

Vols un projecte semblant? 
Podem ajudar-te!

Superlatiu, Disseny i Creativitat Digital a Girona © 2021
Privacitat. Legal. Cookieshola@superlatiu.com.

Superlatiu © 2021
Privacitat. Legal. Cookies.
hola@superlatiu.com