Orbea Enduro Team

Orbea Enduro Team

Potenciant l'experiència de marca

Potenciant l'experiència de marca

Consolidant continguts per potenciar l'experiència de marca 

Consolidar informació i presentar-la de forma coherent amb la identitat de la Marca, en un nou web visual, atractiu i flexible.

Orbea és una de les marques de bicicletes més reconegudes a Espanya, fundada el 1840 a Mallabia (País Basc) i especialista de primer nivell a la seva àrea, amb molt bona reputació internacional. Engegant el seu nou equip d’Enduro, la marca necessitava un nou web on presentar tota la informació i contingut relacionat amb l'equip, juntament amb els seus nous productes destacats d'aquesta disciplina esportiva.

Orbea és una de les marques de bicicletes més reconegudes a Espanya, fundada el 1840 a Mallabia (País Basc) i especialista de primer nivell a la seva àrea, a nivell internacional. Engegant el seu nou equip d’Enduro, la marca necessitava un nou web on presentar tota la informació i contingut relacionat amb l'equip, juntament amb els seus nous productes destacats d'aquesta disciplina esportiva.

OET_COVER

Vàrem conceptualitzar, dissenyar i desenvolupar un nou projecte web, integrant contingut existent a diversos canals i plataformes externs, juntament amb la informació biogràfica dels esportistes del team, calendari de competició, notícies, producció audiovisual, informació dels sponsors i presència específica dels nous productes Orbea.

Quan treballem per una marca que disposa d'una forta identitat visual ja establerta, com és el cas d'Orbea, realitzem un procès d'anàlisi, investigació i extracció dels patrons clau a utilitzar en el nostre procès de Disseny, per a mantenir la coherència entre les seves plataformes, tant a nivell visual com comunicatiu. Així, el nou web poseeix el look&feel Orbea i manté el seu posicionament, donada la importància que la marca confereix a aquest tipus d'elements i la qualitat dels seus recursos. 

A nivell tècnic, es tracta d'un site WordPress, dissenyat i desenvolupat a mida, amb una sèrie de camps específics i automatismes de sincronització amb plataformes externes, per a facilitar el manteniment per part del Client, un dels requeriments rebuts. Optimitzat quant a rendiment (WPO), preparat per SEO i plenament adaptat a dispositius mòbils (RWD), el nou web està plantejat de forma flexible per encabir nous espais i funcions en un futur.

Després d'un complet procès d'anàlisi d'entorn, referents, competència i relacionats, en conversa constant, vàrem establir una sèrie d'espais i items clau, per a facilitar la realització de UX wireframes, sistematitzant i estandaritzant-los.

A l'abordar el disseny UI de la nova plataforma vam estudiar i analitzar els principis visuals de la marca ja establerts, per a declinar-los a cada punt necessari, de forma transversal, mantenint la coherència de marca entre els diferents suports i canals de comunicació, de forma coordinada.

El desenvolupament web es va realitzar sobre WordPress com a gestor de continguts (triat pel posicionament open-source, flexibilitat i  facilitat d'ús i administració posteriors, en els que vàrem formar a l'equip de WOW) amb diferents punts i espais programats a mida per a la consecució dels objectius marcats.

El resultat és un web ràpid, modern i atractiu, de caire molt visual, adequat pel contingut multimèdia a presentar, amb navegació i interaccions el més senzilles i directes possibles, observant les necessitats del públic objectiu i els requeriments del Client i que esperem sigui molt útil en les diferents accions previstes en el seu pla de comunicació.

Hem fet
Consultoria
Branding i disseny gràfic
UX Research
Experiència d'usuari (UX)
Disseny d'interfície (UI)
Desenvolupament web a mida
WordPress
Optimització SEO, RWD & WPO
Formació

Hem entregat
Website WordPress
Sessió formativa WordPress

OET001

Vols un projecte semblant?
Podem ajudar-te!

Vols un projecte semblant? Podem ajudar-te!

Superlatiu, Disseny i Creativitat Digital a Girona
© 2022 — Privacitat. Legal. Cookies. hola@superlatiu.com

Superlatiu © 2022
Privacitat. Legal. Cookies.
hola@superlatiu.com