Orbea Enduro Team —

Consolidar informació i presentar-la de forma coherent amb la identitat de la Marca, en un nou web visual i flexible.

Orbea és una de les marques de bicicletes més reconegudes a Espanya, fundada el 1840 a Mallabia (País Basc) i especialista de primer nivell a la seva àrea, a nivell internacional. Engegant el seu nou equip d’Enduro, la Marca necessitava un nou web on presentar tota la informació i contingut relacionat amb l'equip, juntament amb els seus nous productes destacats d'aquesta disciplina esportiva.

Rebent l'encàrrec, vàrem conceptualitzar, dissenyar i desenvolupar un nou projecte web, integrant contingut existent a diversos canals i plataformes externs, juntament amb la informació biogràfica dels Riders, calendari de competició, notícies, produccions audiovisuals, sponsors i presència específica dels nous productes de la Marca.

Quan treballem per una marca que ja disposa d'una identitat visual forta i establerta, com és el cas d'Orbea, realitzem un procès d'anàlisi, investigació i extracció dels patrons clau a utilitzar en el nostre procès de Disseny, per a mantenir la coherència entre les seves plataformes, tant visual com a nivell comunicatiu. Així, el nou web poseeix el look&feel Orbea i manté el seu posicionament molt visual, donada la importància que la Marca confereix a aquest tipus d'elements i la qualitat dels seus recursos. 

A nivell tècnic, es tracta d'un site WordPress, dissenyat i desenvolupat a mida, amb una sèrie de camps específics custom i automatismes de sincronització amb plataformes externes, per a facilitar el manteniment per part del Client, un dels requeriments clau rebuts. Optimitzat quant a rendiment, SEO i plenament adaptat a dispositius mòbils (RWD), el nou web està plantejat de forma flexible per encabir nous espais i funcions en un futur.

Client
Orbea

Sector
Marketing Esportiu

Localització
Mallabia, País Basc (ESP)

Serveis
Experiència d'usuari (UX)
Disseny d'interfície (UI)
Desenvolupament a mida
CMS (WordPress)

Temporada
2018

OET_002
OET_BASE01
OET_RWD
OET_DESK

Vols un projecte semblant? 
Podem ajudar-te!

Vols un projecte semblant? 
Podem ajudar-te!

Superlatiu © 2021, des de Girona amb ❤️
Privacitat. Legal. Cookieshola@superlatiu.com.

Superlatiu © 2021
Privacitat. Legal. Cookies.
hola@superlatiu.com