Mediterrània. Escola de Dansa Irlandesa. —

Adaptar una Marca consolidada per a que pugui oferir serveis de forma àgil i precisa, al mitjà digital. 

Mediterrània és la principal escola de dansa irlandesa i anglès al sud d’Europa, vinculada a l’Acadèmia Mundial Irlandesa de la Universitat de Limerick i present a tot Catalunya a diferents ubicacions. Després del creixement del seu negoci en els darrers anys, havien de fer un pas endavant, especialment en el plà digital, millorant la marca i oferint un web que no només facilités les noves inscripcions, com a primer requeriment, sinó que també racionalitzés la gestió interna de l’escola i comuniquès correctament els seus serveis i productes, reestructurant tot allò existent prèviament a diferents plataformes.

L’etapa d’arquitectura de la informació va ser especialment rellevant, ja que es tractava d’un punt al qual no s’havia prestat atenció en el passat i la navegació i estructuració de continguts de l'anterior web presentaven molt marge de millora, suposant pràcticament un repte per a l'Usuari. Vàrem recollir tot el material existent, realitzar un gran anàlisi comparatiu i treballar plegats amb el Client per a pactar una estructura global "tipus", simplificant la navegació i obtenint una distribució de continguts enfocada als objectius definits.

Mantenint la marca visual existent, vam definir nous recursos, específics per al mitjà digital, reelaborant l'aplicació de la identitat i facilitant noves solucions i formats. Un nou maridatge tipogràfic serif/sans i una paleta de colors més senzilla i vibrant, basada en un matís de verd relacionat directament amb l’essència irlandesa del projecte, ens van ajudar a situar la marca dins del seu nou context.

El disseny UX de les pàgines de contingut clau es va basar en un sistema de cards, on cada peça actuava com a punt d’entrada per obtenir informació més detallada. Ens sembla una gran solució per mostrar els cursos, tallers i activitats en pàgines ben estructurades i en facilita el descobriment i la comparació, punt clau requerit. Els patrons d’interacció i navegació es van dissenyar per ser el més senzills possibles i adequats per a qualsevol tipus d’usuari.

El nostre objectiu quant al disseny UI era aconseguir una plataforma molt visual, moderna i colorida, atès el tipus de contingut que es mostrarà i enfocat a un públic eminentment jove. Vam establir com una de les nostres prioritats donar una gran importància a la imatge, no només per acompanyar els textos, sinó per establir el to visual, relacionat amb els valors de l'escola i integrar, quan fos possible, material audiovisual per a potenciar els serveis i productes de la Marca. 

El web funciona amb WordPress com CMS, a mida, ajustat i personalitzat a les necessitats del Client, per facilitar-ne l’administració posterior, de forma ràpida i àgil. Està optimitzat per a dispositius mòbils (RWD), SEO i rendiment web i també integra la presència de la marca en Xarxes Socials i enllaços a eines externes que en completen l'acció i serveis. 

Client
Mediterrània. Escola de Dansa Irlandesa.

Sector
Cultura

Localització
Catalunya (ESP)

Serveis
Consultoria de Marca
Estratègia de Marca
Disseny d'Identitat
Experiència d'usuari (UX)
Disseny d'interfície (UI)
Desenvolupament a mida
CMS (WordPress)

Temporada
2018

MEDITERRANIA_005
MEDITERRANIA_009
MEDITERRANIA_004
MEDITERRANIA_002
MEDITERRANIA_008
MEDITERRANIA_003
MEDITERRANIA_001

Vols un projecte semblant? 
Podem ajudar-te!

Vols un projecte semblant? 
Podem ajudar-te!

Superlatiu © 2021, des de Girona amb ❤️
Privacitat. Legal. Cookieshola@superlatiu.com.

Superlatiu © 2021
Privacitat. Legal. Cookies.
hola@superlatiu.com