Farmàcia Canal Bellvehí —

Actualitzar imatge, estratègia i processos d'un negoci familiar, amb noves eines per al mitjà digital.

La Farmàcia Canal Bellvehí és un dels principals referents del seu sector a la ciutat de Girona. En funcionament des del 1974, és una empresa familiar en la seva segona generació i la nova direcció necessitava comunicar els seus nous productes i serveis, modernitzant la seva imatge i adaptant-la a l’entorn digital.

El primer pas en aquest procès va ésser definir l'estratègia a seguir, en conjunt amb el Client, trobant quines solucions donaríem e les diferents problemàtiques que ens comentaven. Així, vam poder definir línies guia i un pla d'acció per executar-les en condicions, pas a pas i de forma ben planificada.

Quant a la marca visual, mantenint el logotip existent, com a requeriment, vam desenvolupar al seu voltant un petit sistema que donés cabuda a diferents aplicacions i permetés resoldre les noves necessitats, tant online com offline. La definició de les noves paletes tipogràfica i cromàtica, la Direcció d'Art a les diverses sessions fotogràfiques realitzades i el desenvolupament d’un to i estil per a tota la creació de continguts, ens va permetre articular el missatge que el Client volia transmetre als nous suports.

El nou web, dissenyat i desenvolupat a mida sobre WordPress, potencia de forma visual diferents aspectes del negoci i integra espais com testimonials de plataformes externes (Google Reviews) o la presència en Xarxes Socials (Instagram, Twitter, Facebook) de nova creació, de forma dinàmica, juntament amb informació de servei, com els horaris de guàrdies, contacte, ubicació, etc. 

Client
Farmacia Canal Bellvehí

Sector
Healthcare

Localització
Girona (ESP)

Serveis
Consultoria de Marca
Estratègia de Marca
Disseny d'identitat visual
Experiència d'usuari (UX)
Disseny d'interfície (UI)
Desenvolupament a mida
CMS (WordPress)

Temporada
2016

FCB_Palette
FCB_01
FCB_02
FBC003

Vols un projecte semblant? 
Podem ajudar-te!

Vols un projecte semblant? 
Podem ajudar-te!

Superlatiu © 2021, des de Girona amb ❤️
Privacitat. Legal. Cookieshola@superlatiu.com.

Superlatiu © 2021
Privacitat. Legal. Cookies.
hola@superlatiu.com