DIGITALS.CAT —

Concepte i disseny per a Digitals.cat, comunitat privada de professionals digitals catalans.

DIGITALS és una iniciativa de Gerard Encabo (propietari d’Etervisual i dissenyador visual UI/UX) i Sergi Muñoz Contreras (dissenyador UX/UI i director de Superlatiu). Després d’anys de col·laboració, havent treballat plegats en diversos projectes i sempre parlant sobre els beneficis de compartir coneixement i fer comunitat, en trobades físiques o virtuals, a mitjans de 2017 van optar per formalitzar i estructurar la idea i crear aquesta comunitat.

Les persones participants aporten, en conversa, continguts, debat i reflexió. Comparteixen notícies, enllaços, projectes, recursos, eines o propostes. Consulten dubtes, demanen feedback, hi troben proveïdors, col·laboradors o inclús ofertes de feina, sempre amb una voluntat positiva i de contribució.

Aquesta Landing Page tenia dos intencions: informar sobre el projecte i les seves particularitats, objectius, etc. i facilitar el contacte amb persones que puguin estar interessades en participar en el grup. La programació corre a càrrec de l'Abel Cabans i el testeig i feedback, de totes les persones participants de la comunitat que així ho van voler. La il.lustració és concepte d'en Sergi Muñoz i una fantàstica execució d'en Marc Vila.

Client
DIGITALS.CAT

Serveis
Estratègia
Redacció de continguts
Direcció d'Art
Experiència d'usuari (UX)

Disseny d'interfície (UI)

Temporada
2021

DIGITALS_FT
digitals01

Vols un projecte semblant? 
Podem ajudar-te!

Vols un projecte semblant? 
Podem ajudar-te!

Superlatiu, Disseny i Creativitat Digital a Girona © 2021
Privacitat. Legal. Cookieshola@superlatiu.com.

Superlatiu © 2021
Privacitat. Legal. Cookies.
hola@superlatiu.com