Concepte i disseny per a Digitals.cat, una comunitat privada de professionals digitals catalans.

Planifiquem, dissenyem i desenvolupem un nou web, modern, àgil i alineat a la marca, per a presentar una agència de comunicació.

DIGITALS és una iniciativa de Gerard Encabo (propietari d’Etervisual i dissenyador visual UI/UX) i Sergi Muñoz Contreras (dissenyador UX/UI i director de Superlatiu). Després d’anys de col·laboració, havent treballat plegats en diversos projectes i sempre parlant sobre els beneficis de compartir coneixement i fer comunitat, en trobades físiques o virtuals, a mitjans de 2017 van optar per formalitzar i estructurar la idea i crear aquesta comunitat.

WOW és una agència de comunicació andorrana que necessitava una nova plataforma web com evolució de l'anterior existent on mostrar els seus serveis, informació corporativa i projectes seleccionats de forma moderna i dinàmica, alineada visualment a la marca i fugint de plantilles sense personalitat.

DIGITALS_FT

Les persones participants aporten, en conversa, continguts, debat i reflexió. Comparteixen notícies, enllaços, projectes, recursos, eines o propostes. Consulten dubtes, demanen feedback, hi troben proveïdors, col·laboradors o inclús ofertes de feina, sempre amb una voluntat positiva i de contribució.

Aquesta Landing Page tenia dos intencions: informar sobre el projecte i les seves particularitats, objectius, etc. i facilitar el contacte a les noves persones que puguin estar interessades en participar en el grup. La programació corre a càrrec de l'Abel Cabans i el testeig i feedback de totes les persones participants de la comunitat que així ho van voler. La il.lustració és concepte d'en Sergi Muñoz i una fantàstica execució d'en Marc Vila.

Després d'un complet procès d'anàlisi d'entorn, referents, competència i relacionats, en conversa constant, vàrem establir una sèrie d'espais i items clau, per a facilitar la realització de UX wireframes, sistematitzant i estandaritzant-los.

A l'abordar el disseny UI de la nova plataforma vam estudiar i analitzar els principis visuals de la marca ja establerts, per a declinar-los a cada punt necessari, de forma transversal, mantenint la coherència de marca entre els diferents suports i canals de comunicació, de forma coordinada.

El desenvolupament web es va realitzar sobre WordPress com a gestor de continguts (triat pel posicionament open-source, flexibilitat i  facilitat d'ús i administració posteriors, en els que vàrem formar a l'equip de WOW) amb diferents punts i espais programats a mida per a la consecució dels objectius marcats.

El resultat és un web ràpid, modern i atractiu, de caire molt visual, adequat pel contingut multimèdia a presentar, amb navegació i interaccions el més senzilles i directes possibles, observant les necessitats del públic objectiu i els requeriments del Client i que esperem sigui molt útil en les diferents accions previstes en el seu pla de comunicació.

Hem fet
Estratègia
Branding i disseny gràfic
Redacció de continguts
Direcció d'Art
Experiència d'usuari (UX)
Disseny d'interfície (UI)


Hem entregat
Identitat visual
Landing Page

digitals01

Vols un projecte semblant?
Podem ajudar-te!

Vols un projecte semblant? Podem ajudar-te!

Superlatiu, Disseny i Creativitat Digital a Girona
© 2022 — Privacitat. Legal. Cookies. hola@superlatiu.com

Superlatiu © 2021
Privacitat. Legal. Cookies.
hola@superlatiu.com