Bookeat —

Col.laborant en el llençament d'una startup de gastronomia i restauració, dissenyant marca i web/app.

Bookeat és una startup de Barcelona centrada en les reserves de restaurants de tipus "last minute" amb dues funcions diferencials: només s'hi poden trobar establiments de qualitat mitjana-alta i, el més important, no es poden reservar amb més d’un dia d’antelació.

Vam rebre l'encàrrec de disseny de la nova identitat corporativa i UX/UI de les seves plataformes digitals (web/app) amb doble públic objectiu, B2C (oferta de serveis per usuaris) i B2C (oferta de beneficis per a propietaris de restaurant i professionals del sector). 

En el disseny de la marca visual vàrem cercar un sistema icònic senzill, assequible i de fàcil recordar, associada immediatament a la gastronomia, amb un to professional però no excessivament formal, donat els requeriments de dinamisme i modernitat expressats. Les paletes cromàtica i tipogràfica composades per les aplicacions de la marca van contribuir a aquest objectiu. Es va dissenyar una versió del logotip per funcionar com a "icona" per cobrir diferents necessitats tècniques i de reproducció.

Quant a l'apartat de disseny UX vàrem realitzar un anàlisi exhaustiu d'entorn, competència i relacionats, a nivell nacional i internacional, per a conceptualitzar el web/aplicació en un format àgil i accesible, atès el tipus de contingut a mostrar i el perfil de públic objectiu. A nivell interacció l'objectiu era mantenir el procés  "descobriment - tria - reserva" el més senzill i directe possible, per a facilitar la participació dels usuaris a la plataforma. En el pla visual UI, una de les nostres prioritats era donar molta importància a la imatge, per establir el to visual, aprofitar els grans recursos dels que disposàvem i també ajudar a la diferenciació envers els competidors.

Per a l’espai professional, centrat en els propietaris de restaurants i la seva relació amb Bookeat (B2B), vam introduir una versió alternativa de la marca, canviant a una paleta de colors específica, per mantenir la consistència i centrar-nos en aquest objectiu amb un to més formal i diferenciat.

El projecte va tenir una gran acollida, obtenint més de dues mil descàrregues de l’aplicació a les diferents plataformes en les primeres setmanes de funcionament, amb molt bones valoracions, mencions a premsa especialitzada i també generalista i va progressar amb un partnership amb el Gremi de Restauració de Barcelona que els va fer poder comptar amb més de tres-cents restaurants de la ciutat com a participants. 

Client
Bookeat

Sector
Gastronomia

Localització
Barcelona (ESP)

Serveis
Disseny d'Identitat
Direcció d'Art
Experiència d'usuari (UX)
Disseny d'interfície (UI)

Temporada
2017

BOOKEAT-TSHIRT
BOOKEAT_Palettes
BOOKEAT_DESK
BOOKEAT_RWD
BOOKEAT-PRO

Vols un projecte semblant? 
Podem ajudar-te!

Vols un projecte semblant? 
Podem ajudar-te!

Superlatiu © 2021, des de Girona amb ❤️
Privacitat. Legal. Cookieshola@superlatiu.com.

Superlatiu © 2021
Privacitat. Legal. Cookies.
hola@superlatiu.com