Disseny de la nova identitat per a una startup IT de consultoria i transformació digital.

Planifiquem, dissenyem i desenvolupem un nou web, modern, àgil i alineat a la marca, per a presentar una agència de comunicació.

Boldtic és una startup catalana del sector IT enfocada en la transformació digital d'empreses i institucions. El seu equip de professionals especialistes facilita i acompanya el client durant aquest procès amb l'objectiu de millorar i modernitzar el seu dia a dia operatiu, implantant tecnologies cloud integrades i desenvolupant a mida les solucions que siguin necessàries.

WOW és una agència de comunicació andorrana que necessitava una nova plataforma web com evolució de l'anterior existent on mostrar els seus serveis, informació corporativa i projectes seleccionats de forma moderna i dinàmica, alineada visualment a la marca i fugint de plantilles sense personalitat.

Vam rebre l'encàrrec de disseny de la nova identitat corporativa, basant-nos en la que havien realitzat prèviament in-house i tenien en funcionament i vam optar per una solució minimalista, de caire tecnològic, amb un to no excessivament formal, donat els requeriments de dinamisme i modernitat expressats, mantenint conceptes visuals existents i conformant-los de forma estructurada, clara i professional. Les paletes cromàtica i tipogràfica composades per a les aplicacions de la marca van contribuir a aquest objectiu. Es va dissenyar una versió del logotip per funcionar com a "icona" per cobrir diferents necessitats tècniques i de reproducció i es van proposar solucions per a diferents peces, necessitats i formats on s'aplicaria aquesta marca.

Després d'un complet procès d'anàlisi d'entorn, referents, competència i relacionats, en conversa constant, vàrem establir una sèrie d'espais i items clau, per a facilitar la realització de UX wireframes, sistematitzant i estandaritzant-los.

A l'abordar el disseny UI de la nova plataforma vam estudiar i analitzar els principis visuals de la marca ja establerts, per a declinar-los a cada punt necessari, de forma transversal, mantenint la coherència de marca entre els diferents suports i canals de comunicació, de forma coordinada.

El desenvolupament web es va realitzar sobre WordPress com a gestor de continguts (triat pel posicionament open-source, flexibilitat i  facilitat d'ús i administració posteriors, en els que vàrem formar a l'equip de WOW) amb diferents punts i espais programats a mida per a la consecució dels objectius marcats.

El resultat és un web ràpid, modern i atractiu, de caire molt visual, adequat pel contingut multimèdia a presentar, amb navegació i interaccions el més senzilles i directes possibles, observant les necessitats del públic objectiu i els requeriments del Client i que esperem sigui molt útil en les diferents accions previstes en el seu pla de comunicació.

Hem fet
Consultoria
Branding i disseny gràfic

Hem entregat
Identitat visual
Manual d'identitat visual corporativa
Formació

BOLDTIC-01
BOLDTIC-02
BOLDTIC-03
BOLDTIC-04
BOLDTIC
BOLDTIC-DESKTOP

Vols un projecte semblant?
Podem ajudar-te!

Vols un projecte semblant? Podem ajudar-te!

Superlatiu, Disseny i Creativitat Digital a Girona
© 2022 — Privacitat. Legal. Cookies. hola@superlatiu.com

Superlatiu © 2021
Privacitat. Legal. Cookies.
hola@superlatiu.com