Babolat Cup

Orbea Enduro Team

Dinamitzant un torneig esportiu
 

Potenciant l'experiència de marca

Dinamitzar un torneig esportiu amb un web àgil, modern i alineat a la imatge de la marca organitzadora, Babolat.

Planifiquem, dissenyem i desenvolupem un nou web, modern, àgil i alineat a la marca, per a presentar una agència de comunicació.

Babolat, una de les marques esportives internacionals més importants en el món del tenis, porta més de deu anys organitzant un circuit, Babolat Cup, per a promocionar el tenis juvenil i ajudar en la formació dels joves tenistes. Ens van demanar dissenyar i desenvolupar un nou web que els ajudés a dinamitzar el torneig, facilitar l'accés a la informació per part dels usuaris per la consulta de ranking, normativa, calendari de competició o preguntes freqüents, juntament amb un nou espai per a notícies i gestionar-ne les inscripcions

WOW és una agència de comunicació andorrana que necessitava una nova plataforma web com evolució de l'anterior existent on mostrar els seus serveis, informació corporativa i projectes seleccionats de forma moderna i dinàmica, alineada visualment a la marca i fugint de plantilles sense personalitat.

BABOLATCUP-FEAT

En el disseny del nou web vam prendre i interpretar diversos elements i materials de la comunicació de marca de Babolat (web corporativa, catàlegs, etc.) per a obtenir una plataforma independent, de personalitat pròpia, però a l'hora coherent en el pla visual amb la resta d'elements d'aquesta comunicació.

El desenvolupament web es va realitzar sobre WordPress com a gestor de continguts, per posicionament open-source i per facilitat d'ús i administració posteriors, en els que vàrem formar a l'equip de Babolat, amb camps i espais a mida per a la consecució dels objectius marcats en les fases prèvies.

L'objectiu final de la plataforma es va acomplir, amb una gran acollida: vàrem obtenir un web ràpid, modern i atractiu, amb navegació i interaccions el més senzilles i directes possibles, observant les necessitats del públic objectiu.

Després d'un complet procès d'anàlisi d'entorn, referents, competència i relacionats, en conversa constant, vàrem establir una sèrie d'espais i items clau, per a facilitar la realització de UX wireframes, sistematitzant i estandaritzant-los.

A l'abordar el disseny UI de la nova plataforma vam estudiar i analitzar els principis visuals de la marca ja establerts, per a declinar-los a cada punt necessari, de forma transversal, mantenint la coherència de marca entre els diferents suports i canals de comunicació, de forma coordinada.

El desenvolupament web es va realitzar sobre WordPress com a gestor de continguts (triat pel posicionament open-source, flexibilitat i  facilitat d'ús i administració posteriors, en els que vàrem formar a l'equip de WOW) amb diferents punts i espais programats a mida per a la consecució dels objectius marcats.

El resultat és un web ràpid, modern i atractiu, de caire molt visual, adequat pel contingut multimèdia a presentar, amb navegació i interaccions el més senzilles i directes possibles, observant les necessitats del públic objectiu i els requeriments del Client i que esperem sigui molt útil en les diferents accions previstes en el seu pla de comunicació.

Hem fet
Consultoria
Branding i disseny gràfic
Experiència d'usuari (UX)
Disseny d'interfície (UI)
Desenvolupament web a mida
WordPress
Optimització SEO, RWD & WPO
Formació

Hem entregat
Website WordPress
Sessió formativa WordPress

babolatcup-desktop_01
babolatcup-desktop_02

Vols un projecte semblant?
Podem ajudar-te!

Vols un projecte semblant? Podem ajudar-te!

Superlatiu, Disseny i Creativitat Digital a Girona
© 2022 — Privacitat. Legal. Cookies. hola@superlatiu.com

Superlatiu © 2021
Privacitat. Legal. Cookies.
hola@superlatiu.com